Region

Svet

Šaban Šaulić otvorio kafić (Foto)

Pevač Šaban Šaulić juče je u Bulevaru Kralja Aleksandra otvorio kafić pod nazivom "Kralj".  Brojne kolege i prijatelji okupili su se oko 19h kako bi prisustvovale zvaničnom otvaranju, a na ulazu ih je dočekala kompletna porodica Šaulić na čelu sa Šabanovom suprugom Gocom i ćerkom Ildom.

Šaban Šaulić otvorio kafić (Foto)





"Ideja je Gocina, ja sam bio tu samo da pomognem" - rekao je Šaban. Na pitanje da li će to biti mesto i gde ćemo moći nekad da ga čujemo, Šaban se nasmejao i rekao: - Možda, zimi, na nekim porodičnim okupljanjima.

Za svoju preplanulu kožu rekao je da je odgovoran njegov Krčedin, a supruga Goca je na pohvale za odlično rešen enterijer rekla:

"Bogami, potrajali su radovi, još od zimus".

Gosti su stizali sa buketima cveća i flašama pića, a najveću pažnju prvo je skrenuo partner Šabanove starije ćerke Sanele, Zoran Bata Mirković, a potom par koji je stigao crnim mercedesom, Mrkonjić-Bekuta.



Na otvaranje su među prvima stigli Saša Popović i Suzana Jovanović, potom Žika Jakšić sa ženom Dajanom, Ildinom bliskom prijateljicom i kumom, potom Hasan Dudić sa sinom i mnogi drugi.



Autor: S.P.
Izvor: Puls
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>