Region

Svet

Bojana Lečić: Kompanija Miss Yu smatra da zaslužujem krunu!

Zbog promene termina za prijavu kandidatkinja za Izbor za mis sveta, Vesna da Vinča i njen tim tajno i bez ceremonije su odlučili da Srbiju ove godine predstavlja prošlogodišnja prva pratilja Bojana Lečić.

Bojana Lečić: Kompanija Miss Yu smatra da zaslužujem krunu!



“Niko nije očekivao ovakav sled događaja, a najmanje da ću od svih devojaka sa prethodnih takmičenja biti izabrana baš ja. Tim kompanije “Miss Yu” smatrao je da sam ja pravi izbor jer se već godinu dana pripremam za takmičenje mis univerzuma”, kaže Bojana za Blic.

Prošlogodišnja prva pratilja na Izboru za mis Srbije je dobar student, odlično govori engleski i do sada je učestvovala i podržala niz humanitarnih akcija. Njeni prijatelji iz Nove Varoši kažu da je posle osvajanja titule lepote ostala onakva kakva je bila i pre toga.

“Bojana je divna devojka. Bila je odličan đak, a sada je i dobar student. Trenirala je odbojku i srećno je zaljubljena. Već nekoliko godina je u idiličnoj vezi sa jednim momkom njenih godina”, kažu njeni prijatelji iz Nove Varoši.

U kompaniji “Miss Yu” kažu da se Bojana naporno sprema za svetsko takmičenje i da će se na svečanoj ceremoniji prilikom predstavljanja hvaliti jelima nacionalne kuhinje, a pošto joj je jedan od kvaliteta besedništvo, pokušaće da na najbolji način predstavi Srbiju i njene gradove.

Autor: S.P.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>