Region

Svet

Emina Jahović: Grize me savest kad nisam sa decom

Pre tri meseca Emina Jahović Sandal rodila je  i drugog sina, a vitka linija nije joj nimalo narušena.

Emina Jahović: Grize me savest kad nisam sa decom



Ipak, više se namučila da je dovede u red nego posle prvog porođaja:

"Posle prvog deteta brže sam se vratila u formu, a posle drugog malo teže, ipak nije loše. Non stop sam u ravnim cipelama jer trčim za decom" – rekla je Emina i objasnila kako doživljava materistvo:

"To je najlepši osećaj i najteži zadatak biti majka. Ne odvajam se uopšte od dece, a kad odem na koncert bude mi teško, grize me savest što nisam sa njima".

Emina smatra da nije pogrešila što se tako brzo odlučilai za drugo dete, a ljubomoru starijeg sina brzo su sanirali:

"Muž i ja smo više pažnje obratili starijem sinu pa je blago prešao preko te velike traume kao što je dolazak prinove. Dok bi on bio u školici mi smo se bavili mlađim detetom".

S obzirom da živi u Turskoj gde se očekuje da porodica ima veći broj dece, Emina za sada ne razmišlja o novom članu porodice:

"Prerano je pričati o tome. Nisam pristalica toga „što više, to bolje“, bolje je imati dvoje dece i posvetiti im se potpuno, nego ih imati puno koji će kasnije imati psihičkih problema jer im nije posvećeno dovoljno pažnje. Za sada mi je dvoje dovoljno".

Ipak, priznaje:

"Jesam pod stresom, lagala bih kad bih rekla da nisam, kao i svaka majka. Prihvatila sam savet drugarice koja mi je rekla da je najbolje decu prikloniti svom životu, a ne obrnuto, tako da mi živimo život kao i ranije".

Ispričala je da formu održava treingom od sat i po, pre koga jede ugljene hidrate, a posle treninga proteine, popije i čašu rozea, iako joj trener to zabranjuje, a ne voli da bude gladna:

"Ne držim dijete, ne mogu bez hrane, loše se osećam kad sam gladna".

Na kraju je rekla i da je muž podržava u svemu, da mu ne smeta njena popularnost stečena glavnom ulogom u seriji „Polje lala“:

"On je ovde zaista poznat, ljudi ga vole, sada mu izlazi novi CD, sjajan, trudi se oko mene i u svemu mi pomaže".

Glumačkom pozivu Emina će se vratiti ukoliko oceni da joj novi angažman ne bi oduzimao 20 sati dnevno:

"Mnogo se zarađuje, to nije tajna, ali serija „Polje lala“ oduzela mi je bukvalno deset meseci života. Zato je i moja uloga glavne junakinje ubijena, što se inače ne dešava s glavnim likom. Nisam mogla više da izdržim, Jaman je tada imao samo dve godine. – Rekla je Emina na kraju".

Izvor: Puls
Foto: Puls
 

 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>