Region

Svet

Džesi Džej pozvala ceo Balkan na beogradsko Ušće (Video)

Trenutno najpopularnija britanska pevačica Džesi Džej putem video poruke pozvala je ceo Balkan na beogradsko Ušće, gde će nastupiti 27. juna u okviru festivala "Belgrejd koling".

Džesi Džej pozvala ceo Balkan na beogradsko Ušće (Video)



"Zdravo Beograde, zdravo Srbijo! Kako je Makedonijo! Pozdrav Sloveniji, šta se radi Bosno! Pozdrav Hrvatskoj i celom Balkanu, vidimo se u Beogradu 27. juna na "Belgrejd koling" festivalu - poručila je iz Londona dvadesetčetvorogodišnja kompozitorka i pevačica.

Autorka hitova "Price Tag" i "Domino" nastupiće na otvaranju muzičkog festivala, koji od 27. do 30. juna organizuje "Avalon produkcija".

Karijera Džesike Elen Korniš (Ješica Ellen Cornish), kako je puno ime Džesi Džej, kretala od BRIT muzičke škole, gde je diplomirala zajedno sa Adel i Leonom Levis, preko pisanja pesama za zvezde kao što su Kris Braun, Majli Sajrus, Ališa Kiz ili Britni Spirs, pa sve do aktuelnog albuma "Who You Are" koji je ekspresno osvojio sve top liste sa obe strane Atlantika.

Pored pomenutih hitova, publiku na Ušću očekuju i "Do It Like a Dude", "Nobody’s Perfect", "Who’s Laughing Now" i drugi, a organizatori očekuju da će predstaviti i neke od pesama koje Džesi Džej sprema za naredni album. Još uvek nije poznato da li će se na set listi naći i aktuelni hit singl "Laserlight" koji je snimila u saradnji sa Dejvidom Getom.

O popularnosti Džesi Džej svedoči i činjenica da je već sada skoro rasprodata njena velika turneja za 2013. godinu. Pored nastupa na ovogodišnjim velikim muzičkim festivalima, britanska pevačica je već sad potvrdjena i kao zvezda na nekim od najvećih festivala sledeće godine.

Pored Džesi Džej, medju vodećim imenima na impresivnoj listi izvodjača "Belgrejd koling" festivala nalaze se Ozi Osbourne, Sleš i Zak Vajld, "Faith No More", "Public Image Ltd", "Public Enemy", "The Darkneš", "Example", "Orbital", "The Cult"...

U prodaji su jednodnevne ulaznice po cenama od 2.990 do 4.500 dinara, dvodnevne po ceni od 5.990 dinara i trodnevne od 7.990 dinara.



Autor: S.P.
Izvor: Tanjug

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>