Region

Svet

Ivana Pavković: Slavica Ćukteraš se osilila

Posle najave da će neki pevači na čelu sa Slavicom Ćukteraš i Nemanjom Nikolićem tražiti nove uslove da bi nastavili saradnju sa Gandom, ili će otići od Popovića, strasti su se uzburkale.

Ivana Pavković: Slavica Ćukteraš se osilila



Tanja Savić je odmah izjavila kako ona želi da produži ugovor još pet godina, a Darko Filipović priznaje kako se definitivno sve vrti oko para i da želi mnogo veći procenat.

"Slavica Ćukteraš je mnogo godina u ovom poslu, pa može sebi da da zapravo da tako nešto izjavi" - rekla je njena mlađa koleginica Ivana Pavković koja je ove godine osvojila drugo mesto glasovima publike na Grand festivalu:

" Ko zna, možda ću se i ja tako osiliti. Nisam baš sigurna ko bi više izgubio kada Slavica ne bi produžila ugovor sa Grandom. Ona i Tanja Savić su najveće zvezde u Grandu. Možda bi one bile na manjem gubitku u odnosu na ostale, ali ipak ne treba da zaborave ko ih je stvorio i zahvaljujući kome su dospele tu gde jesu" - kaže Ivana i dodaje da procenat koji Zvezde Granda dobijaju na nastupima nije mali kako neke kolege pričaju:

" Svi bismo voleli da smo, ne znam, predsednicvi države ili šta već, ali realnost je drugačija. Možemo da živimo, kupujemo, uživamo. Svakako da niko neće umreti kao što kaže Nemanja Nikolić, samo je pitanje ko od nas šta želi u životu" - kaže Ivana.

Autor: J.B.
Izvor: svetplus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>