Region

Svet

White sensation ponovo oduševio Beograđane (Foto +Video)

Najveća di džej žurka na svetu "White sensation" i ove godine je oduševila Beograđane. Osmosatovna žurka u belom u subotu je održana u "Beogradskoj areni" pod nazivom "Innerspace", odnosno po rečima organizatora, spiritualno i energično iskustvo kakvo do sada kod nas nije viđeno.

White sensation ponovo oduševio Beograđane (Foto +Video)



Dobra atmosfera se već mogla videti pre početka žurke na platou ispred Arene gde je igralo hiljadu nasmejanih lica, obučeni u belo i kostime mornara, zečica, medicinskih sestara. Prodavci piva sokova, naočara, perika, maski su imali pune ruke posla. 

Na centar "Arene" je bio postavljen lotosov cvet sa kojeg su di džejevi puštali muziku vrteći se u krug , a na plafonu su se nalazile 92 LED lampe koje su menjale boju i brzo se kretale. Ni ove godine nisu izostali fenomenalni laserski i svetlosni efekti,konfete kao i devojke koje su svojim koreografijama upotpunile ovu senzaciju.

Posetioce, koji su, po "dres kodu", bili obučeni u belo, nakon svečanog otvaranja u 22h zagrejao je di-džej Mr. White, da bi nakon njega na binu izašao Denis Ferer, Saneri Džejms i Rajan Marsijano, Fed le Grand, Danijel i Huan Sančez, a kraj je bio rezervisan za di-džej Hardvela.



Srbija je jedna od 19 zemalja u svetu u kojoj se održavaju "White sensation" žurke. Organizatori su Srbiji dali prednost i pored toga što su druge države, poput Španije i Portugala, želele da ugoste ovaj jedinstveni spektakl. Prošle godine na zabavu u belom u "Beogradsku arenu" stigla je publika iz 42 zemlje. Ove godine karte su se prodavale u 38 zemalja, a čak hiljadu ulaznica kupljeno je u SAD. Veliki broj posetilaca pristigao je iz Slovenije, Hrvatske, Holandije, Danske, Švedske, Rumunije, Bugarske i Makedonije a nadamo se da će ovakav spektakl postati tradicija u Beogradu.





Autor: I.L.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>