Region

Svet

Vip Survivor: Stanija otkrila istinu o tuči sa Aleksandrom

Stanija Dobrojević, koja je zbog tuče sa Aleksandrom izbačena iz rialitija „Survajver VIP“, posle povratka iz Amerike otkrila je šta je prava istina njihovog sukoba.

Vip Survivor: Stanija otkrila istinu o tuči sa Aleksandrom



Popularna starleta, koja je od početka takmičenja jedan od favorita publike, priznala je da joj je učinjena velika nepravda.

Žestoka svađa i međusobno vređanje Stanije i Aleksandre kulminiralo je fizičkim obračunom pre desetak dana, nakon čega su obe takmičarke spakovale kofere i otišle s Kostarike. Iako je bilo reči da su tuču iscenirale kako bi Aleksandra otišla kući jer je to žarko želela, Stanija je konačno rešila da ispriča istinu.

"Tokom mog boravka u Kostariki, uvek sam govorila istinu i ja više ne mogu sve ovo da držim u sebi. Aleksandrina i moja svađa nija bila iscenirana i nas dve smo se stvarno potukle. Ona je mene prva udarila po čelu, a potom još dva puta. Iako je moje telo refleksno želelo da se odbrani, ja joj nisam uzvratila udarac. Ja sam najveća žrtva „Survajvera“ jer sam dvaput nepravedno diskvalifikovana. Prvi put kad su me izbacili iz plemena, a drugi put zbog Aleksandre" - otkriva za Blic Stanija.

Stanija priznaje da je danima plakala jer je izbačena a neće da otkriva razlog svađe.

Sa Aleksandrom je ostala u dobrim odnosima i posle rijalitija.
"Otkako sam izašla iz Survajvera, sve ono što je tamo bilo bitno postalo je nevažno" - kaže na kraju Stanija.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>