Region

Svet

Mina Kostić: Zbog ljubavi sam ginula materijalno i emotivno

Folk pevačica Mina Kostić je i emotivna i snažna, ne krije emocije i daje sebe u svojim baladama, kako bi publika prepoznala emocije koje želi da prenese. Nikada se nije libila da priča o ljubavi, a otkrila je i na šta je sve spremna kada je u pitanju njena jača polovina. Svašta sam u životu radila zbog ljubavi!

Mina Kostić: Zbog ljubavi sam ginula materijalno i emotivno



"Sve sam radila u tuđu korist, a na svoju štetu, u svakom smislu. Ginula sam za ljubav, emotivno, materijalno, svakako. Mislim i na ljubav prema muškarcima i na ljubav prema prijateljima. Mnogo me je to koštalo, vremena, živaca, emocija, para. Ali, ne žalim zbog toga. Prošla sam poučnu školu u kojoj sam mnogo naučila", rekla je Mina Kostić u intervjuu za Vesti i otkrila da li je i danas, kao i nekada, spremna na sve:

"Spremna sam na sve samo kada se radi o mom detetu. Samo je dete vredno bezuslovne ljubavi. Uvek sam bila iskrena i emotivna, a ljudi su to koristili. Kako muškarci sa kojima sam bila tako i prijatelji. Ali, posle svega što mi se u životu dešavalo, patnji, izneverenih očekivanja i razočaranja, više nikoga neću da vučem na svojim leđima. Ni muškarce, ni prijatelje, ma koliko ih volela. Ne dam više nikome da me iskorišćava. Trenutno nemam kraj sebe muškarca na kojeg bih se oslonila, sa kojim bih podelila radosti i tuge. Da bi neko bio kraj mene, moraće da zasluži moje poverenje, a to neće biti lako".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>