Region

Svet

Karolina Gočeva: Zaljubljena sam (Video)

Makedonska pevačica Karolina Gočeva nedavno je boravila u Beogradu. Pevačica trenutno ne nastupa puno jer čeka letnju sezonu, kada je najaktivnija.

Karolina Gočeva: Zaljubljena sam (Video)



"Trenutno spremam za makedonsko tržište best of kompilaciju sa svojim najvećim hitovima, tako da sam sada najviše okupirana time. Takođe sam u fazi traženja singla, odnosno odabira, jer želim da bude prava stvar i da se mojim fanovima dopadne. Pored starih hitova, na toj kompilaciji biće i nekoliko novih numera. U Makedoniji je u toku jedna kampanja za mobilni operator, čije sam zaštitno lice, a imam i jednu humanitarnu akciju kojom se bavim", rekla je Gočeva.

Iako ne voli da priča o svom emotivnom životu, Karolina nam je otkrila da je zaljubljena, a i primetili smo da odlično izgleda, na šta nam je odgovorila da su u pitanju geni.

"Geni su najzaslužniji za moj dobar izgled i, naravno, malo šminke. Mi žene imamo privilegiju da, kada se našminkamo, izgledamo super. Nisam zaluđenik i preko dana i privatno se skoro ne šminkam. Uostalom, ja sam pevačica, a ne model, pa se ne brinem oko toga da li ću se ugojiti koji kilogram i da u svakom trenutku izgledam perfektno", otkrila je šarmantna pevačica za Blic.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>