Region

Svet

Sneki ima šampionsko grlo!

A kao i Seve nekada, Sneki je nedavno na poklon dobila galopera Džeru od svog emotivnog partnera, te je svoju strast prema konjima rešila da realizuje na pravi način - kroz konjičke trke.

Sneki ima šampionsko grlo!



"Istina je da su u nedelju organizovane konjičke trke na Hipodromu i da je moj konj Džera Ljubin, kako mu je pravo ime, osvojio drugo mesto. Prvo mu je izmaklo za dlaku, ali ovo je tek početak sezone i već sledeće nedelje ga očekuje nova trka. I ja sam veoma zahvalna džokeju koji je na ovoj trci jahao Džeru, kao i treneru koji se pobrinuo da moj konj bude u odličnoj formi", izjavila je Sneki, koja je otkrila i da se razume u konje.

"On je odličan galoper, punokrvni konj koji je uzgajan za trke i ima specijalni režim ishrane. Star je četiri godine i onaj ko se razume u konje zna da su to najbolje godine da se ove životinje usmere na trke. Ja sam u nedelju Džeru gledala iz Kraljeve tribine i zaista sam bila ponosna", kaže Babićeva, koja je konja dobila na poklon, ali nam ipak nije otkrila od koga.

"Džeru sam dobila od meni veoma drage osobe i to je sve što ću reći", izjavila je Snežana, koja je ljubav prema konjima nasledila od svog dede.

"Moj deda je imao konje i još kao mala sam veoma zavolela te životinje. I sada redovno jašem konje, rekreativno, jer me opuštaju. I sa Džerom s vremena na vreme napravim poneki krug, htela sam u ponedeljak da jašem, ali on je bio malo umoran od trke", kaže Sneki, koja se ipak ne kladi na konjičkim trkama i veliki je protivnik toga.

"Nisam se kladila na Džeru i neću. Hvala bogu, kladionice ne postoje na Hipodromu i koliko znam neće ih ni biti. Konjičke trke su za mene sport i ovde ih prati odabran i sofisticiran krug ljudi", dodala je Snežana Babić za "Alo!".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>