Region

Svet

Vip Survivor: Ava se rasplakala

Možda su Avu iskrenost i kreativnost sprečili da širom otvori oči i vidi sa kim ima posla. Elem, pošto je odustala od traženja imuniteta, skoknula je do Velikog veća kome je bilo važnije da sazna informacije o ujedinjenju, nego da nahrani pregladnelu robinzonku. Ava je odlepršala nazad do kampa, ali i tamo je zatekla prazne lonce i obrisane tanjire.

Vip Survivor: Ava se rasplakala



Razočarana i isrcpljena, zamolila je Maju da joj spremi večeru, a onda konstatovala da nije fer što su je tako dočekali, posebno jer je Andrija naglasio da se vraća iste večeri. Sebastijan i Aleks priznaju da je pleme kiksnulo na kolegijalnosti i da su se zeznuli što joj nisu ostavili tanjir klope. Maja i Nikola se prepucavaju pošto je Maja stavila mnogo pirinča u lonac, pa je skuvala večeru za osmoro. Sebastijan tera vodu na štedljivu vodenicu i nervira ga što se bahato troši hrana i ne razmišlja o budućim danima. Sebastijan kaže da se već prave klanovi, da je atmosfera nemoguća i ružna i da ima mnogo „ženskih priča“.

Ženske ili ne, tek po plemenu kruže razne priče, pa je red da se na maloj borbi otvore karte i vidi šta ko kome misli iza leđa. Za dupli ili crni glas treba da se odgovori na škakljiva pitanja o saplemenicima, pri čemu jedni drugima oduzimaju živote. Kako bi je sprečili da pobedi i u drugoj borbi, Aleks je odmah eliminisana iz dalje igre, za šta se revanširala Sebastijanu. Na kraju je pobedio Vlada, koga je pleme proglasilo za najvećeg narcisa. Osim duplog glasa koji je izabrao, maneken je dobio i nagradu pride, sendvičiće i minut da ih smaže.  Za najomiljenijeg takmičara proglašen je Sebastijan, a i ostali su dobili etikete:

 Neven je najveći mrgud, Marko misli da je najpametniji, Aleks je najdvoličnija i ulizuje se publici, Martina je u „Survivoru“ da bi spasila karijeru, Kristini najviše nedostaje seks („Odvratni ste“, prokomentarisala je Kris), najviše smrdi Sebastijan, najveća lenčuga je Neven, a Vlada, jednoglasno, zaslužuje pobedu. U sklopu igre, jedni drugima su morali da otfikare po deo tela na lutki, neki su to i sami sebi radili, što se Kristini nije dopalo, pa je sočno opsovala i konstatovala da ona nije dobrotvorna ustanova ni UNPROFOR „i šta, mi se svi kao mnogo volimo i slažemo, pa da sečem sebi ruke i noge“. Ava je i posle borbe neutešna, roni suze krokodilske zbog tretmana u plemenu, a najviše zato što je ušla u igru srcem, a onda su joj ljudi kojima je najviše verovala okrenuli leđa.

Zato Veliko veće ne lupa glavu zbog mrguda i narcisa, njima je veća briga predstojeći Plemenski. „Ima par likova koje želim da načnem i gurnem preko ivice!“, sprema se Jelena. Žare peva na sav glas, Radovan lupa kokos i svi su kao kul. Ali potajno oštre jezike kojima će da saseku članove na Savetu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>