Region

Svet

Vesna Ćeranić: Organizatori platili ljudima da pljuju i vređaju Milenu!

Vesna Ćeranić, majka Milene, jedne od najintrigantnijih učesnica „Farme“, u više navrata je tokom serijala bila prinuđena da svoju ćerku brani od raznih napada, ali informaciju da je njena ćerka izbačena iz Udruženja estradnih umetnika Srbije smatra besmislenom.

Vesna Ćeranić: Organizatori platili ljudima da pljuju i vređaju Milenu!



“Šta njih ima da zanima da li Milena na farmi psuje, da li se sa nekim svađa i kako se ponaša?! Njih ne treba ni da zanima ko se opija po kafanama, ko se bije, pljuje po ulici, ko šta i sa kim radi, svašta! Pa zamislite kad bismo se svi za sve pitali i o svemu odlučivali, na šta bi to ličilo, molim vas?! Pošto je to muzička organizacija, treba da ih zanima samo njeno pevanje i ništa više, bar ja tako mislim. Poznajem Nebojšu Aleksića i znam da čovek zna da radi svoj posao. Milena im uredno plaća te dažbine, članarine, tako da ispunjava svoje obaveze i nema razloga da bude izbačena”, kaže za “Alo!” Vesna, koja je bila zgrožena, kako procenjuje, postupcima organizatora kada je njena ćerka išla na pijacu.

“Ma organizatori su platili onim jadnim ljudima da za petsto, hiljadu dinara pljuju i vređaju moju ćerku! Šta su sve ljudi spremni za tako malo para da urade... Jadno i bedno! Zvala sam ove iz „Farme“ da vidim šta im to treba i zašto to rade. Doveli rulju ljudi, platili im neku siću da blate i linčuju moju ćerku, a postavili su, tek onako, desetak policajaca da je, eto, kao brane ako zatreba”, kaže Vesna, koja tvrdi da ima i dokaz.

“Moj sin Andrija, kad je bio u studiju u Šimanovcima, video je jednu krezavu babu od dvesta kila, sedela je iza njega. Posle ta ista babetina stoji u prvom redu onog kordona na pijaci koji pljuje moju ćerku i viče na nju! Strašno! Pokupili one mučene ljude, izbeglice, šta li su, i iz Šimanovaca ili odakle već ih dovezli u Barajevo. Ma ovo ponašanje organizatora je za tužbu”, rekla je Milenina mama.

“To naravno nije tačno, produkcija se ne bavi takvim stvarima i neutralna je u odnosu na sve učesnike ‘Farme’”, rekla je PR “Farme” Maja Govedarica.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>