Region

Svet

Vip Survivor Neven: Martina me izdala

Gostujući u emisiji "Povratak u civilizaciju" hrvatski stilista Neven Ciiganović otkrio je ko ga je tkom takmičanja najviše razočarao i dodao da ga je Martina izneverila jer su od samog početka zajedno donosili odluke koga će izbaciti iz plemena.

Vip Survivor Neven: Martina me izdala



"Zajedno smo donosili odluke koga ćemo izbaciti, od početka čim smo došli imali smo dogovor da se držimo zajedno, a na kraju me izdala" - rekao je Cigi.

Pritisak vezan za izbor poglavice, kaže Neven, bio je veliki. Neven dodaje da za poglavicu niko nije želeo njega da izabere, pa je on predložio Martinu jer je mislio da bi tako bilo fer.

"Martina nije povodljiva, ali definitivno traži korist. Ona se nakači na nekoga ko joj treba u tom trenutku, to je i sama rekla " - rekao je Neven i dalje komentarisao Martinino taktiziranje.

Martina je, kaže, odlično manipulisala sa Avom i Kristinom, kako god joj je odgovaralo i one su glasale kako im je ona rekla. Stilista pevačici ne zamera što je igralatakvu, ali da će nažalost ovaj šou pokazati kakva je ona zapravo osoba.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>