Region

Svet

Vip Survivor: Aleksandra i Stanija se pobile zbog muškaraca, Neven izbačen iz plemena (Video)

Ostrvo odbačenih, moglo bi slobodno da se nazove ratno ostrvo. Posle konstantnih svađa došlo je i do prvog fizičkog obračuna i to između dve starlete.

Vip Survivor: Aleksandra i Stanija se pobile zbog muškaraca, Neven izbačen iz plemena (Video)



Naime, prštalo je na sve strane. Aleksandra i Radovan noću odguraju Staniju čak do Žareta, pa se Stanija naljutila na svoju drugaricu. I dok je Žare u nastupu kreativnosti imitirao Staniju sa cvetom u kosi, şrpska “plejboj” zečica je skakutala oko makedonske koleginice.

Stanija: “Ja sam štitila tebe i Radovana ovde, ispoštovala sam dogovor da pričam da ste samo drugari i da između vas nema ničega!”

Aleksandra: “Između nas i nema ničega!”

Stanija: “Nemoj da lažeš, sad si ga poljubila u usta, videla sam svojim očima!” Aleksandra zove Radovana koji demantuje Stanijinu informaciju, ali starleta ne popušta: “Držala sam ti stranu, a ti si meni zabila nož u leđa! Spavajte, jebite se, baš me briga šta ćete da radite, samo nemojte noću da me budite!” Prepucavanje je preraslo u svađu, pa ju je Aleksandra klepila po glavi.

U nastavku, Aleksandra je pretilo zečici iz Rume da će da je ocrni kod momaka u susednom  kampu, iz kog su je već izbacili!

Onda je Stanija optužila Aleksandru da je spavala sa Vladom, dok je dečko čeka kod kuće. Na šta joj je Aleksandra sasula otrov u lice: “Meni je Radovan rekao da si htela da spavaš sa Ognjenom, ali je on odbio tvoju poruku jer si mu užasna! Gadila si mu se!” Stanija ju je propisno izmarširala, uz prigodan komentar:

“Marš bre! Imaš dečka kući a ovde se jebeš sa svima, a ne ja!” Pošto je Aleksandra nastavila da ujeda, Stanija joj je sasula nogu u glavu, pa se Aleksandra dohvatila njene ruse kose i nastao je opšti haos.

I dok su se odbačeni tukli i psovali, Matambo je izabrao Sebastijana za poglavicu, uz Kristinin komentar da je on toliko dobar da bi mogao da ostane doživotni poglavica.

Boruka bira Nikolu, pod čijim vođstvom kreću na težak zadatak: izbaciti još jednog. Pošto su se izjasnili da bi rado u ujedinjenju videli Jelenu, Žareta, Radovana i Staniju i posle pretresanja prošlog Plemenskog saveta, Neven je dobio ispisnicu i bacio kletvu na Milana.

Martina je prećutala tajni imunitet i dala glas Avi jer je znala da Ava nije ugrožena, a ne može da glasa ni za Milana ni za Nevena. Milan je zato, ponet emocijama prema Martini koju je Neven rasplakao, priložio svoj glas njemu, kao i Vlada i Ava. Neven je nevoljno krenuo put Ostrva odbačenih, za koje je rekao da mu se ne ide jer je atmosfera takva kakva je. Ali, kao što reče Milan glasajući za njega: “No hard filings, bejbe!”



Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>