Region

Svet

Bebi Dol: Ako ne mogu da zaradim, sadiću paradajz!

Novi album kantautorke Dragane Šarić, poznatije kao Bebi Dol, sa 12 novih pesama "skrčkan" je u muzičkom studiju Željka Mitrovića i uskoro bi trebalo da ugleda svetlost dana u izdanju "Siti rekordsa". Pevačica koja nas je pre dve decenije vodila na put oko sveta preko "Brazila", spremna je za veliki povratak na scenu posle višegodišnje diskografske pauze.

Bebi Dol: Ako ne mogu da zaradim, sadiću paradajz!



Zašto niste pokušali da se nametnete zapadnom tržištu?

"Ponude su stizale od kad sam počela da se bavim muzikom, ali nikada me nije privlačilo više od umetnosti. Novac? Oduvek sam smatrala da mogu dovoljno da zaradim radeći ono što volim, a ako to jednoga dana ne bude izvodljivo - ne bi me bilo sramota da se bavim poljoprivredom. Sadila bih paradajz kao pošten svet. Prošlog leta bila sam u društvu direktora svetske produkcijske kuće, koji me je, poznajući moj rad, pitao: "Gospođice, šta ste čekali do sada?". Eto, u mladosti mi se nije činilo da to želim, ali sada shvatam kako bi to bio dobar potez da finansijski osiguram budućnost."

Šta se dešava sa dugo najavljivanim albumom?

"Željko Mitrović se našao u fazi kada menja krupne stvari u poslu i životu. Nisam drugu stajala na grbači, ispoštovala sam ga i on je mene. Do novih pesama nas deli najviše četiri nedelje. Gotov je i moj novi sajt, koji je zamišljen i kao blog. Završila sam i sa slikanjem, a uskoro ću snimiti i video-klip, mada smatram da je to odavno prevaziđena forma. Zato će to biti neka umetnička priča. Da se razumemo, biće i šljaštećih momenata, ali na moj način."

Kakav je Željko Mitrović kao prijatelj?

"Mi se družimo više od 20 godina. I ranije sam imala priliku da ga slušam u studiju, ali nikada nisam bila toliko oduševljena kao kada je svirao bas za moje nove pesme. Baš sam nedavno rekla njegovoj Milici kako sam optužena od familije da više volim da slušam njenog supruga kako svira nego ‘leba da jedem. Iskusan je muzičar, često razmenjujemo muziku u zavisnosti od raspoloženja, i nadam se da će u nastavku života shvatiti da je i njemu muzika najveći telohranitelj. Treba da smanji tempo i više joj se posveti", izjavila je Bebi Dol za Novosti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>