Region

Svet

Radiša Trajković Đani u bolnici! (Foto)

Radiša Trajković Đani već desetak dana nalazi se u bolnici. Zbog ozbiljnih zdravstvenih problema smešten je u beogradskom Urgentnom centru gde je prebačen direktorno s aerodroma "Nikola Tesla".

Radiša Trajković Đani u bolnici! (Foto)



Drama je počela na njegovom nastupu u Parizu. Pevao je, a onda su ga iznenada presekli oštri bolovi u stomaku i mučnina, koji su ga gotovo oborili s nogu.

- Bio je ubeđen da ga boli želudac ili da ga muči slepo crevo. U stvari, dijagnoza je upala pankreasa. Nastup je odmah prekinuo jer nije mogao da stoji na nogama, a kamoli da peva. Iako je bio svestan da mora hitno kod lekara, nije hteo ni da čuje da ga pregleda neki od pariskih doktra, već je seo u avion i pod teškim bolovima doputovao u Beograd. Ne znam kako je istrpeo bolove, ali mi je rekao da veruje samo doktorima u Srbiji i pravo s aerodroma prebačen je u bolinicu - rekla je Slađana Trajković, pevačeva supruga, sedeći pored njegove bolesničke postelje dok je on spavao.



Posle detaljnih medicinskih pregleda i terapije bolovi su se smanjili, pa se Đani svakim danom oseća sve bolje. Ali, doktori su mu strogo naredili - nema više jurcanja, teške i začinjene hrane, a alkohol ne sme više ni da pomiriše!
 
Prepisana mu je stroga dijeta, a medicinsko osoblje i supruga Slađana ne dozvoljavaju mu da mrdne iz kreveta, iako bi on najradije pobegao iz bolnice. U posetu mu dolaze i njihovo troje dece.

- Mnogo me je potreslo sve ovo. U bolnici provodim toliko vremena da u šali kažem da bi mogli da me zaposle s punom radnim vremenom. Srećna sam što je Đaniju ponovo dobro, ali sam očajna zbog svega što se dešavalo. Kad je prošli put bio u bolnici, po novinama se pisalo svašta o njegovim zdravstvenim tegobama. To je mnogo pogodilo našu porodicu - decu, roditelje, mene, prijatelje. Zato sam vam i rekla pravu dijagnozu, da ljudi ne bi nagađali i pričali svašta. Moj Đani plaća danak svom načinu života. Mnogo radi, premoren je, neispavan, neuredno se hrani. Organizam se buni, nije od kamena. On je pravi boem, pa još njegov posao… Valjda će se sada konačno opamtiti - kaže Slađana.



Nije ovo prvi put da je Đani ima jaku upalu pankreasa. I pre dve godine desilo mu se nešto slično, kada je zbog bolova prekinuo nastup u Švajcarskoj i završio u bolnici. Tada se zarekao da više nikada neće piti alkohol, da će biti na strogoj dijeti, ali kako je vreme polazilo zaboravio je na muke i bolove, pa se vratio starim navikama.
Nastavio je da radi punom parom, putuje, dočekuje zore sa prijateljima uz pečenje i alkohol, zbog čega je ponovo zaglavio u bolnici.

Iako je još u bolnici, Đani je najavljen kao jedan od takmičara koji će treće večeri nastupiti na Grandovom festivalu.

Trebalo bi da otpeva duet sa Dragijem Domićem, pod uslovom da bude otpušten iz bolnice. Đani je već učestovao na ovom festivalu, ali nije prošao kako je očekivao. Požalio se da je uzalud potrošio bogatstvo na pesmu i ostale prateće elemente. Saši Popoviću se to nije dopalo, pa je Đanija iskrenost koštala prekida saradnje s najmoćnijim čovekom na estradi. Nedavno su se njih dvojica pomirili i Đaniju su ponovo otvorena vrata Granda, prenosi Puls.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>