Region

Svet

Vip Survivor: Vlada i Martina završili u šumi (Video)

Milan Gromilić koga je Sebastijan poslao u potragu za tajnim imunitetom uspešno rešava sve zadatke i dolazi do svog zaštitnika koji će ga štititi od izbacivanja na sledećem plemenskom savetu.

Vip Survivor: Vlada i Martina završili u šumi (Video)



Milan posle uspešno obavljenog zadatka, odlazi kamp odbačenih, gde su ga takmičari koji se tamo nalaze srdačno dočekali uz poljupce i zagrljaje. Poznati baletski igrač prokomentarisao je kako Aleksandra opasno izgleda. Iako pred svima vešto glumi da nije pronašao Tajni imunitet, Milan tek na pecanju, svom prijatelju Žaretu otkriva pravu istinu.

Ognjen koji se najviše radovao zbog druge uzastopne pobede Matamba kao nagradu dobija 10 kokošijih jaja uzima nagradu  i samouvereno započinje pripremu kajgane što dolikuje i njegovom prezimenu, rečima: „Sada se Kajganići ponose sa mnom!“

Vlada želi malo dublje da zađe u prašumu, a društvo na toj ekspediciji mu je Martina, koja u šali komentariše da idu na dejt. Dok namešta gornji deo kupaćeg, Martina dodaje:

"Moraću se labavo obući tako da sve bude jednostavnije“. Ova rečenica pokreće Avu da razvije romantični film u glavi, a dok se glasno pita gde li to njih dvoje idu, Neven zabrinuto odgovara: „Bolje razmišljaj hoće li se živi vratiti!“

Srećom, oboje se zdravi vraćaju u kamp i sa sobom donose dva busena zelenih banana. Romantičnu šetnju sa Vladom, voditeljka opisuje rečima: „Oboje oznojeni, sa sekirama i mačetama, smrdimo u sred Kostarike, a on mi bere verovatno najotrovniji cvet“.

Milan se vraća u svoje pleme Boruka, a svojim saigračima se jada kako nije uspeo da pronađe tajni imunitet. Usledila je i nova borba, a zadatak je bio da ko prvi tačno odgovori na devet pitanja, osvaja dupli ili crni glas. U ovom zadatku najbolje su se pokazali Ava i Marko, ali je u samom vinišu Marko ipak bio boji i osvojio je za nagradu ogrlicu za dupli glas.

 

Autor: J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>