Region

Svet

Vip Survivor: Stanija nudila mito za pobedu (Video)

Na Ostrvu odbačenih postalo je zanimljivije nego u plemenima Boruka i Matambo. U ulozi glavnog skandal majstora ponovo se našla Stanija Dobrojević, koja je pokušala da podmiti svoje saplemenike kako bi joj prepustili pobedu u borbi za povratak u ujedinjeno pleme.

Vip Survivor: Stanija nudila mito za pobedu (Video)



Gledaoci će u večerašnjoj epizodi imati priliku da vide nove klanove. Jelena i Žare su po ceo dan zajedno, a Mia i Stanija komentarišu kako, pored Aleksandre i Radovana  imaju još jedan ljubavni par na ostrvu! Stanija je priznala da se priklonila Miji, jer su se ostali svi udružili, a njoj preostaje samo druženje s glumicom.Starleta se požalila na Jelenu i Žareta koji ostatku plemena nisu hteli da daju školjke koje su ulovili, što joj se učinilo nepravedno jer ona i Mia stalno kuvaju za njih.

Takođe je ljuta jer joj je Žare obećao da će je pustiti da pobedi u borbi, ali na kraju nije. Žare joj je kasnije objasnio da je sve igra i da ga ne shvata preozbiljno, prenosi Telegraf.



Naime, Stanija se borila protiv Radovana i Žareta za povratak u buduće, ujedinjeno pleme. Pre borbe je zamolila Radovana da je pusti da pobedi, a za uzvrat mu obećava  ključ od stana u Los Anđelesu, kao i ključeve od auta.I dok je Stanija uspela da uhvati tri kuglice u borbi, Radovanu je ispala već prva kuglica. Žare je izdržao sa četiri kuglice i tako pobedio starletu i postao kandidat za povratak u ujedinjeno pleme.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>