Region

Svet

Severina Vučković: Ja sam kao Tito

Severina Vučković, nastupiće 20.juna na "Ušće festu" zajedno sa Goranom Bregovićem. Severina u interviju navodi da je ne pogađaju napadi medija da svoj posao seli za Srbiju.

Severina Vučković: Ja sam kao Tito



"Ne reagujem na takve stvari! U poslednje vreme, ako ćemo iskreno, najčešće sam u Sloveniji, a nedavno sam održala koncert i u Makedoniji. Posle koncerta u „Beogradskoj areni" ovde nisam imala nijedan nastup, tako da takvi napadi nemaju osnova."

Muzički kritičari kažu da je posle Tita jedino Seve uspela da spoji prostore bivše Jugoslavije.

"Simpatično je što kažu: „Posle Tita - Seve!" Ali, ne bih davala sebi toliki značaj. Super je da se što više svira i peva, a sve ostalo uopšte nije važno. Drago mi je što me vole ljudi u celoj bivšoj Jugoslaviji."



Da li zbog krize imate manje posla nego ranije?

"Ne žalim se. Kriza donosi šansu da se naprave neke dobre stvari. Tako i ja u ovoj situaciji pokušavam da pronađem najbolji način da unapredim posao koji radim."

Zašto nastavljate saradnju sa Goranom Bregovićem i na sledećem albumu?

"Jer se naši senzibiliteti poklapaju. Prošli album bio je potpuno drugačiji od svega što sam do sada radila. Napravljen je potpuno na svoju ruku - muzikalan je i razigran. Radili smo ga po nekom ličnom osećaju."

Dosta se spekuliše o datumu vaše udaje. Hoće li se to uskoro desiti?

"Kad novine nemaju o čemu da pišu, onda se sete moje udaje! O tome ne treba previše pričati. Ne zato što je to previše lično pitanje, već zato što uopšte nije bitno."

Kako komentarišete ulazak Milana Stankovića u finale Evrosonga?

"Sviđa mi se Bregina pesma, mislim da je prava za Milana. On je simpatičan i drag dečko. Stvarno ne bih mogla da procenim njegove šanse u finalu."

Da li biste opet učestvovali na Evrosongu?

"Za tako nešto moraju da se stvore uslovi. Nisam osoba koja kaže decidirano „da", ali ni decidirano „ne"!


   

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>