Region

Svet

Pobednici Parova: Novac ćemo podeliti na ravne časti

Frizer Stevan Radivojević i kozmetičarka Aleksandra Matić, pobednici druge sezone rijalitija "Parovi", nisu ni sanjali da će upravo njih dvoje odneti pobedu i ček sa 100.000 evra. Oni tvrde da nisu bili miljenici nekolicine stanara luksuzne vile u kojoj su boravili i da su zato sumnjali da će iz nje izaći kao pobednici.

Pobednici Parova: Novac ćemo podeliti na ravne časti



"Nisu nam svi čestitali, ali to nije ni važno. Još u kući sam rekla da ko hoće može i da me mrzi i da me nominuje. Sad im je ostalo samo da me mrze." -izjavila je Saška nakon proglašenja pobednika, prenose Novosti.

"Pobedili smo zato što nismo fejk, zato što smo pokazali sve emocije, rasprave, svađe, tračeve i sreću. Bili smo iskreni i izgleda da nam je to donelo pobedu. Ne kajem se ni zbog čega. Kako da se kajem kad smo osvojili 100.000 evra. Ko danas to može sebi da priušti?" - rekao je Stevan.

Saška je verovala da će pobedu odneti Sonja Kocić:  "Ona je bila van konkurencije. Jedina je bila dostojanstvena i dovoljno mudra da se izdigne iz konfliktnih situacija, što je meni, priznajem, bilo nemoguće u nekim trenucima."

Kako će potrošiti osvojen novac i kakvi su im dalji planovi u karijeri, Stevan je odgovorio:

"Novac ćemo podeliti na ravne časti. Još nisam siguran, ali voleo bih da rešim stambeno pitanje, a Saška će najverovatnije uložiti u svoj kozmetički salon i snimiti album. Prognoziram joj da će postati jedna od najpopularnijih turbo-folk pevačica na našem estradnom nebu. Možda i ja snimim neku pesmu, jer sam pokazao da, osim što dobro šminkam i pravim odlične frizure, znam i da pevam."

Na pitanje novinara, ko ih je u kući najviše nervirao jednoglasno su odgovorili :

"Strahinja Mladenović! Pogrešno smo ga procenili. U početku se najviše družio sa nama, da bi tokom prvih nominacija rekao da najmanje vremena provodi sa mnom i sa Stevanom. To nas je mnogo povredilo, ali smo sad ravnodušni. Najviše konflikata smo imali Nikolom Paunovićem, što i ne čudi, jer nema osobe s kojom se nije posvađao. Međutim, boravak u vili su nam ulepšali Kocić, Alka Vuica i gazdarica Vanja, koja je preslatka. "

Aleksandra je prokomentarisala i seks koji se u vili  desio između Jelene i Dače, koji uopšte ne osuđuje:

 "Nisam došla u "Parove" da nekog vežem za radijator i govorim mu kako treba da se ponaša. Ko je imao potrebu za seksom, to je i radio, kao naša draga go-go igračica i Dača. Mogu samo da kažem da je Dača fin, iskren i vaspitan momak i mnogo mi je bilo žao kad je ispao"

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>