Region

Svet

Region

Ivan Bosiljčić se oporavlja posle operacije!

Popularni glumac Ivan Bosiljčić, koji je u utorak iznenada operisao bruh na jednoj privatnoj beogradskoj klinici, uspešno se oporavlja i trenutno je na kućnom lečenju. On je u bolnicu završio nakon intenzivnih treninga u teretani i napornih proba za predstavu "Zona Zamfirova". Poznatom umetniku na svu sreću bruh nije pukao, ali je zbog prvih komplikacija odmah operisan.

Ivan Bosiljčić se oporavlja posle operacije!



"Sve je prošlo u najboljem redu. Zahvat je bio rutinski, a Ivan je odmah sutradan pušten iz bolnice na kućno lečenje",  kaže njegov PR Ninoslav Prodanović.

Ivan je prekinuo probe mjuzikla "Zona Zamfirova" u režiji Kokana Mladenovića u Pozorištu na Terazijama i sa scene će odsustvovati sve dok se potpuno ne oporavi.

"Napravili smo izmene u repertoaru tako da na programu 11. i 12. aprila neće biti predstava u kojima igra Ivan Bosiljčić. Ako sve bude u redu, Ivan se vraća na scenu 17. aprila i igraće u predstavi "Maratonci trče počasni krug" koju smo već najavili", kaže PR menadžer Pozorišta na Terazijama Nađa Piale, prenosi Blic.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>