Region

Svet

Marijana Mateus otvara školu za mlade!

Svestranoj ženi poput internacionalne kreatorke, lokalne spisateljice i dvostruke raspuštenice Marijane Mateus nikada nije dosta novih poslovnih poduhvata. Tako je bivša supruga Miodraga Kostića i Lotara Mateusa odlučila da novac uloži u obrazovanje, i to "jedinstveno".

Marijana Mateus otvara školu za mlade!



Po čemu se školovanje "po Marijani" razlikuje od tradicionalnog, ova dama nije želela da otkrije, ali je u intervjuu za časopis "Svet" izjavila:

"Škola je u planu i već je sve bilo dogovoreno, ali je moja prva saradnica baš jutros poslala mejl da se verila, te da planira da se posveti svom izabraniku. Moja želja da škola zaživi u maju daleko je od realnosti. Inače, ja sam diplomirani pedagoški radnik i osmislila sam odličan koncept školovanja, ali o tom potom", istakla je Mateusova, inače čuvena po kontroverznim stavovima ("u životu se ne treba vezivati za ljude nego za cilj"), lapsusima i gramatičkim greškama.

Ako uz školovanje njeni učenici budu dobijali savete poput onih koje je Marijana "diplomirala" u životu, vrlo je jasno da će čuti kako treba zavoditi, voleti, udati se, oblačiti, mirisati, pisati i jednostavno uživati u životu, baš kao što ona radi. Uostalom, nema bolje škole od životne, piše Scandal.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>