Region

Svet

Vip Survivor Aleks Grdić: Želim seks na Marakani (Foto 18 +)

Hrvatska misica Aleks Grdić pokazala se kao jedna od najintrigantnijih učesnica „VIP Survajvera". U otvorenom intervjuu za Press atraktivna manekenka je otkrila da joj se od saplemenika iz ekstremnog rijalitija najviše dopao srpski političar Marko Karadžić i da joj je neostvarena želja da vodi ljubav na javnom mestu.

Vip Survivor Aleks Grdić: Želim seks na Marakani (Foto 18 +)"Nemam ništa protiv vođenja ljubavi na javnom mestu, a posebno sam slaba na fudbalske stadione. S obzirom na to da volim Beograd, ne bih se libila da to uradim na „Marakani"!

Da li bi vodila ljubav pred kamerama u „Survajveru" da ti se ukazala prilika za to?"Pre pet godina ne bih bila za to, ali sada sam zrelija i mislim da se ne bih protivila. Pristajem na poljupce, a ono posle toga... Pa, ne znam, možda milionski auditorijum ne mora da vidi baš sve" - kaže Aleks za Press.

Iako si se u javnosti obnaživala, u „Survajveru" nisi pratila ostale učesnice koje su se često skidale u toples. Zašto?

"Tačno je da nemam problem sa obnaživanjem, znate da sam se slikala za „Plejboj". Međutim, prvih 10 dana u Kostariki se nisam osećala dobro, trebalo mi je dosta vremena da se naviknem i stvarno mi nije bilo do skidanja".

Ko je najseksepilniji učesnik „Survajvera"?

"Definitivno vaš Marko Karadžić. Spontan je, zabavan i ima divne stavove. On mi je ulepšavao dane koji su u Kostariki zaista bili teški."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>