Region

Svet

Objavljene lažne slike ćerke Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

Internet portale juče su preplavile lažne fotografije ćerke Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, ali su ubrzo i povučene, prenosi Press.

Objavljene lažne slike ćerke Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića



Međutim, reč je o lažnim slikama mezimice popularnog para koje je neko objavio na lažnom Fejsbuk profilu poznate pevačice. Posle reagovanja Jelene i Ivana, koji su zbog ove situacije doživeli veliku neprijatnost, slike nepoznate devojčice su uklonjene.

"Na slikama se ne nalazi Nina. Neko je na lažan profil Jelene Tomašević okačio te slike. Svi znaju da Jelena ima jedan jedini profil na ovoj društvenoj mreži i na njemu se ne nalazi nijedna slika - saopšteno je iz PR službe Jelene Tomašević.

Inače, od porođaja Jelena se nije oglašavala u medijima osim nekoliko dana posle izlaska iz porodilišta, kada je rekla da njihova ćerka sluša Mocarta i Vivaldija. U međuvremenu, samo su jednom uslikani u šetnji po parku, a mediji još uvek iščekuju da saznaju kome će poznati par ekskluzivno ustupiti prve slike male Nine. Do tada, Tomaševićeva vredno radi i snima singl koji bi svetlost dana trebalo da ugleda u aprilu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>