Svet

Region

On ima talenat Abraham Mateo (Video)

Kažu da nečija popularnost ima više faktora, od talenta koji je neophodan zatim dobrog marketinga koji je danas neprikosnoven i obavezan za svaku javnu ličnost do onog najvažnijeg faktora a to je čista sreća.

On ima talenat Abraham Mateo (Video)



Džesika Sančez muzička naslednica Vitni Hjuston! (Video)
Pre par dana smo vam predstavili naslednicu Vitni Hjuston, šesnaestogodišnju Džesiku Sančez, a danas vam predstavljamo naslednika latinskih zavodnika Davida Bustamantea, Rikija Martina, Enrikea Iglesiasa.

Abraham Mateo je pažnju javnosti privukao svojim neverovatnim glasovnim mogućnostima za jednog dečaka.

Rođen je 25. avgusta 1998. godine. Kada je imao tri godine gledao je špansku verziju "Operacije trijumf", i nakon toga počeo da peva pesme svog muzičkog idola Davida Bustamantea. Majka mu je bila prvi učitelj pevanja. Sa šest godina je počeo da svira flautu, klavir i klavijature sa osam i akustičnu gitaru sa deset godina.

Sa sedam godina je prvi put nastupio na regionalnom takmičenju "Veo Veo". Dve godine kasnije je osvojio i nacionalno takmičenje.

Za njim je prvi album, a ove godine izdaje i drugi. A kako peva poslušajte u sledećim video klipovima, obradama velikih hitova Lare Fabian "Adagio" i Selin Dion "I Surrender".





Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>