Region

Svet

Dragana Mirković poručila Ivani Selakov: Karijera se ne pravi na vređanju koleginica!

Ivani Selakov navodno su tražili 25.000 eura za pojavljivanje na DM televiziji koja je u vlasništvu Dragane Mirković. Pop pevačica ne razume zašto i druge kolege koje su doživele istu sudbinu sa televizijom Dragane Mirković ne progovore o tome…

Dragana Mirković poručila Ivani Selakov: Karijera se ne pravi na vređanju koleginica!



“Ta situacija sa televizijom Dragane Mirković je javna tajna o kojoj niko, ne znam zašto, ali ne želi da govori. Draganu ja jako cenim kao pevačicu i kao osobu koja tako dugo traje na našoj estradi. Da je ne poštujem kao pevačicu sigurno ne bih pevala neke njene pesme na svojim nastupima. Jednostavno ovo sada što se dešava to je neki biznis. Jednostavno ona može da bira ko će da se pušta na njenoj televiziji i može i ona sama da se vrti 24 sata jer njena je televizija i ona ima puno pravo na to”, ispričala je pevačica i objasnila šta je njoj zasmetalo, rekla je Ivana Selakov za Puls.

Ovaj “rat” datira još od ranije, a sada se oglasila i Dragana Mirković koja je rekla da je to o 25.000 eura strašna neistina i da svako ko gleda “DM Sat” može da vidi da se “puštaju svi koje publika želi da sluša”. Popularna folk pevačica sumnja da je cela ova hajka na nju izrežirana i organizovana, a za Ivanu je rekla da ju je razočarala:

“Kao starija koleginica, koja 28 godina traje na estradi, savetujem Ivani da se tako karijera ne gradi na vređanju drugih koleginica" - izjavila je Dragana Mirković za Smediu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>