Ostalo

Sme�no

Ona radi posao iz snova (18+)

Britanka Nat Garvey je jedna od retkih žena koja za svoj posao kaže da je "savršen". Naime ona novac za život zarađuje tako što testira seksi igračke i za to, verovali ili ne, dobija 25.000 funti godišnje.

Ona radi posao iz snova (18+)



24-godišnjakinja iz Trura kaže kako se njeno zadovoljstvo ovim poslom teško može meriti sa bilo kojom drugom karijerom: "Isprobala sam razne čudne i sjajne igračke. Moj posao je zabavan, drugačiji i ispunjava moje potrebe. Ne mogu tražiti više", kaže Garvey..

"Nisam zavisna od seksa. Predstavljam normalne devojke koje vole kupovati ovakve igračke. Igračke za seks više nisu tabu a i više volim da sam okružena njima nego kancelarijskim priborom i kompjuterima oko mene. "

Ona je već isprobala preko hiljadu proizvoda među kojima su se našli razni vibratori, donji veš i svakojaki rekviziti, a posao je dobila pukom slučajnošću.Na oglas koja se bavi prodajom seksi igračaka javila se iz obične šale, a sada joj je to zanimanje već dve godine.

" I moja porodica i moji prijatelji znaju što radim. Moji prijatelji misle da imam najbolji posao na svetu, a i ja smatram da je savršen", dodala je.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>