Svet

Region

Istina je negde tamo: Skali iz Dosijea X voli žene!

Glumica Džilijan Anderson, koja se proslavila ulogom agenta Dejne Skali u hit seriji "Dosije X", otkrila je u jednom intervjuu da voli pripadnice nežnijeg pola.

Istina je negde tamo: Skali iz Dosijea X voli žene!



"Eksperimentisala sam sa ženama, dugo sam gajila lezbijska osećanja", rekla je Džilijan otkrivajući da je prvu vezu sa pripadnicom nežnijeg pola imala u tinejdžerskim danima kada se iz Velike Britanije preselila u Ameriku.

"Dugo sam bila u vezi s devojkom tokom srednje škole. Ali, nisam bila potpuno gej", dodala je ona. Da sam bila 100 odsto gej, sve bi bilo drugačije. Sigurno bih vodila različit život. Okolina bi mi zalepila etiketu krivice i srama, a to je velika stvar kada ste mladi. Verovatno je i to pomoglo da shvatim da više volim dečake", kaže ona.

Džilijen, koja je u hit seriji bila uvek na ivici da se smuva s kolegom agentom Foksom Molderom, koga glumi Dejvid Duhovni, kaže da je imala brojne veze sa ženama, koje su uprkos svemu bile izuzetak, a ne zacrtano pravilo.
Džilijan je zahvaljujući ulozi u seriji "Dosije Iks" izabrana 1996. za najseksepilniju ženu na svetu.

Poslednjih godina, sve više igra uloge starijih, zrelijih žena i kaže da joj to uopšte ne smeta. Uprkos svojim lezbijskim iskustvima, Džilijan se do sada udavala tri puta i ima troje dece.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>