Svet

Region

Ćerka Vitni Hjuston nasleđuje svu maminu imovinu (Video)

Pokojna pevačka diva, Vitni Hjuston, testamentom je ostavila svu svoju imovinu jedinoj ćerki Bobi Kristini. Devetnaestogodišnja Bobi sve do svoje 30. godine neće moći da upravlja celokupnom imovinom. Nasledstvo će "u delovima" dobijati kad napuni 21, 25 i 30 godina.

Ćerka Vitni Hjuston nasleđuje svu maminu imovinu (Video)



Testament koji je Vitni ostavila za sobom napisana je pre gotovo 20 godina, svega mesec dana pre nego što je pevačica rodila svoje prvo i jedino dete. Na sebi nosi datum 3. februar 1993. godine i potpisana je u Atlanti. Dopunjen je 14. aprila 2000. godine a u testamentu između ostalog stoji: "Svu svoju imovinu, nameštaj, odeću, lične stvari, nakit, automobile i polise osiguranja ostavljam svoj svojoj deci koja će me nadživeti".

Dvadesetdvogodišnji mladić o kojem je Vitni brinula kao o svom vlastitom detetu a mediji ga prozvali njenim "tajnim detetom", Nik Gordon,  ipak ne dobija ništa. Njega pevačica nikad nije službeno usvojila pa ga tstament isključuje iz prava na nasledstvo. Američki mediji ranije su objavili kako je u svakom slučaju budućnost tog mladića osigurana, jer i ako ga nema u testamentu, za njega će se pobrinuti Bobi Kristina, koja ga smatra svojim bratom i koja je svesna da bi njena majka želela da tako bude.

Bivši suprug pokojne dive, Bobi Braun, izostaće sa liste naslednika, zbog predbračnog ugovora koji je potpisao pre deset godina. Sada navodno pokušava da se približi svojoj ćerki Bobi i to samo kako bi izvukao novac koji je nasledila od majke. Stoga porodica Hjustonove pokušava da spreči viđanje oca i ćerke, smatrajući da će Bobi uništiti i ćerku kao što je uništio i Vitni.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>