Region

Svet

VIP Survivor: Vlada Vuksanović zaveo makedonsku Plejboj zečicu

Maneken Vladimir Vuksanović jedan je od 18 učesnika rijalitija "VIP Survivor", a po povratku sa Kostarike pohvalio se prijateljima da je zaveo najatraktivniju devojku na ostrvu, manekenku Aleksandru Nakovu.

VIP Survivor: Vlada Vuksanović zaveo makedonsku Plejboj zečicu



Naime, iako su se trudili da emocije sakriju pred kamerama, najvišeo zbog Aleksandrinog dečka sa kojim je nekoliko godina u vezi, izvor Pressa kaže da je većina učesnika znala da su maneken i "Plejbojeva" zečica imali ljubavnu aferu.



"Aleksandra i Vlada su na Kostariki bili veoma privrženi jedno drugom i koristili su svaku priliku da se osame i uživaju u strastvenoj vezi. Kad bi se kamere ugasile, njihov odnos je postajao drugačiji - iako su pokušavali da sakriju emocije, nije bilo teško zaključiti da među njima ima nešto više od drugarstva. Mnogi kažu da su se njih dvoje potpuno prepustili emocijama u divljini Kostarike" - otkriva izvor i dodaje da je Aleksandra imala ljubomorne ispade kada bi neka takmičarka pokazala naklonost ka Vuksanoviću.

"Iako se trudila, Saška nije mogla da sakrije ljubomoru kad bi neka devojka pokušala da bude prisnija sa Vladom" - kaže izvor.

Vladimir Vuksanović je bio najpoželjniji učesnik drugog "VIP Survajvera", budući da se nekoliko takmičarki javno izjasnilo da im se on najviše dopada. Stilistkinja Kristina Bekvalac je pre romanse sa Nikolom Šoćem takođe pokazivala simpatije prema Vuksanoviću, ali dobro upućeni izvor otkriva da se taj odnos zadržao na drugarstvu. Osim sa Aleksandrom, Vlada je, prema glasinama, na Kostariki imao ljubavnu aferu i sa starletom Stanijom Dobrojević.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>