Region

Svet

Region

Serija Ostrvo 3. epizoda: Pridošlice, strah i tuča

Treća epizoda popularne Grčke serije "Ostrvo" donosi i nova uzbuđenja. U večerašnjoj epizodi možete pogledati:

Serija Ostrvo 3. epizoda: Pridošlice, strah i tuča



Ostrvo je primilo pridošlice iz Atine. Njihov dolazak je primljen sa rezervom od strane nekih stanovnika. Izmučeni, novopridošli su pronašli pomoć i nadu u Eleni, doktoru Lapakisu i predsedniku Kontomariu između ostalih. Nestašica vode i strah od onoga što će doći se gomilao i plašio sve, što je već lošu situaciju činilo sve gorom. “Preko puta” u Plaki, Giorgos je zabranio Mariji da ide sa njim kako bi posetila svoju majku jer bi mogao da ima probleme zbog toga. Uprkos tome, ona je skovala plan da se sakrije na jednom od čamaca svog oca kako bi bar videla svoju majku kroz otvor na čamcu.

U međuvremenu, pekarka Evgenia je našla leziju na koži na vratu koja će joj zauvek promeniti život. Pošto su se novi ostrvljani odmorili od puta, počinju da koriste svoje znanje i veštine kako bi pomogli zajednici. Ali, to ne menja mišljenje pojedinih stanovnika ostrva o njima. Oni su spremni da koriste nasilje. Situacija i netrpeljivost među pojedinim starim i novim stanarima ostrva je dostigla vrhunac. Pred samo izbijanje velike tuče, počela je kiša. Svi na ostrvu su odahnuli.

Glavne uloge u seriji tumače: Evgenia Dimitropulou, Stelios Mainas, Katerin Lehou, Aimilios Ceilakis, Olga Damani, Dina Mihailidou, Tasos Nousias, Maria Protopapa, Aleksandra Sakelaropoulou, Orfeas Avgoustidis, Nektarios Loukianos, Katerina Misihroni, Aleksandros Logotetis, Grigoris Orfanoudakis, Manolis Hourdakis

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>