Region

Svet

Pogledajte zašto je Adrijana Lima jedan od najplaćenijih modela sveta (Foto)

Viktorijin anđeo Adrijana Lima slikala se u donjem vešu za novu kampanju brenda "Victoria's Secret" i još jednom pokazala zbog čega spada među najplaćenije modele sveta.

Pogledajte zašto je Adrijana Lima jedan od najplaćenijih modela sveta (Foto)





Tridesetogodišnja Adrijana Lima blistala je u crnom i belom donjem vešu koji je na najbolji način istakao njene obline.



Lepotica je pokazala zbog čega ju je "Forbs" magazin smestio na četvrto mesto liste najplaćenijih supermodela.
 
Lima je prošle godine zaradila osam miliona dolara i tako se našla odmah iza Žizel Bundšen (45 miliona), Hajdi Klum (20 miliona) i Kejt Mos (13.5 miliona).

Lima je Viktorijin anđeo već jedanaest godina, a kratku pauzu napravila je samo tokom trudnoće i nakon što je rodila ćerku Valentinu.



Pred svaku reviju ona se detaljno priprema, a pre nekoliko meseci pokrenula je kontroverze izjavom da nekoliko dana pre revije pije samo vodu i ne jede čvrstu hranu.



"Na taj način možete izgubiti oko četiri kilograma za kratko vreme, ali ne preporučujem takvu dijetu ženama. Istina je da je ja primenjujem, ali samo pred šou, a ostatak vremena jedem normalno", istakla je Lima u intervjuu za "Daily Telegraph".



Uoči jedne od revija ona je za isti list izjavila: "Treniram zaista naporno. Nije stvar u vremenu koje potrošim već u uloženom trudu. Preskačem konopac i dižem tegove ali to mi brzo dosadi, više volim da šetam."



Atrakrivna Brazilka je početkom meseca pozirala u romantičnim haljinama svoje matične modne kuće i pokazala da izgleda podjednako dobro obučeno kao i u donjem vešu.



Ipak, one najintimnije delove tela Lima čuva samo za jednog muškarca na svetu, a to je njen suprug Marko Jarić. "Večeras nema fotografija, sve je za mog supruga", napisala je ona na Tviteru na Dan zaljubljenih.



Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>