Region

Svet

Dragan Brajović Braja: Ne svetim se pevaljkama

Iako je nedavno na tviter profilu ozbiljno pripretio Dari Bubamari kako će joj zabraniti pevanje njegovih pesama, Dragan Brajović Braja kaže da nema nameru da se ikome sveti i da je bio iznerviran pojedinim komentarima.

Dragan Brajović Braja: Ne svetim se pevaljkama



Napisao sam na Tviteru tu poruku u trenutku besa, iznerviran nekim njenim izjavama.Kad čujem glupost prosto poludim, iako ne bih tu osobu ni dirao da me nije čačkala.Autor može u određenim situacijama da zabrani pevaču da peva njegove pesme, ali to su krajnje radikalne mere za kojima nikada nisam posezao.Nekoliko puta sam bio u situaciji da zabranim pevačima da pevaju moje pesme, ali pre nego što su objavili CD sa mojim numerama" - izjavio je Braja za Vesti i dodao

"Ubuduće ćemo drugačije raditi. Čim se spomenu autorska prava, prva asocijacija gotovo svima je - pevaljka! Mi, autori, ne možemo da se objasnimo sa mnogima, postalo je besmisleno objašnjavati bilo šta. Svi bi da nas razapnu - korisnici, pevači, javnost... Ubuduće o autorskim pravima u naše ime pričaće pravnici i advokati" - zaključuje Brajović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>