Svet

Region

Bred Pit je započeo karijeru ulogom sina Milene Dravić (Video)

Milena Dravić, Gorica Popović i reditelj Božidar Nikolić imaju samo reči hvale za svog kolegu Breda Pita s kojim su 1988. godine snimali film "Tamna strana sunca".

Bred Pit je započeo karijeru ulogom sina Milene Dravić (Video)



Pre 24. godine, mladi Bred Pit glumio je sina Milene Dravić u filmu koji se snimao na jadranskoj obali. Nakon što je Božidar Nikolić na kastingu odabrao baš Breda, današnji holivudski glumac se bacio na snimanje svog prvog pravog filma.

Bred je skakao od sreće nakon što je dobio ulogu. Iako je jednu od uloga odigrala i Sonja Savić, tada najseksipilnija glumica bivše Jugoslavije, Bred je odoleo njenim čarima. I ne samo njenim, nego i čarima drugih devojka kako je Gorica Popović izjavila:

"Jurile su ga Nemice, koje su letovale u Crnoj Gori! Pamtim ga kao simpatičnog, jednostavnog dečka i velikog profesionalca, koji je uvijek na vreme dolazio na snimanje. Kada je došao u Budvu, čini mi se da nije bio najsigurniji gde je došao. On se tek kasnije opustio i postao druželjubiv pa zato ništa nije nagoveštavalo da će postati takva zvezda.

Milena Dravić je imala sledeći komentar:

"Sećam se da sam ja, kao njegova majka, u filmu imala neki psihički problem. S njim je tada glumila još jedna američka glumica, ali ona kasnije nije ništa postigla u svetu glume, dok je taj simpatičan dečak postao zvezda Holivuda".

Boža Nikolić pamti da je Bred Pit bio oduševljen Kotorom, pre svega Perastom, i da je govorio da će kad tad kupiti kuću u Crnoj Gori".




Viber

Izvor: Svet Plus


>