Region

Svet

Saša Matić se smrzao na snimanju spota!

Sredinom prošle nedelje, kada je temperatura sišla 12 stepeni Celzijusa  ispod nule Saša Matić je snimao je spot za pesmu “Noći u Sibiru”.

Saša Matić se smrzao na snimanju spota!



Spot za ovu divnu pesmu radio je Dejan Milićević, kome su reči pesme dale inspiraciju za izuzetan scenario. Glavne uloge pored samog pevača dodeljene su i voditeljima “Zvezda granda” Milanu Mitroviću i Ani Sević.

Najveći deo se odvija u vozu, na železničkoj stanici u Pančevu i u njenoj neposrednoj blizini. Iako se čitava ekipa danima ranije bavila pronalaženjem ogromnih aparata za veštački sneg i oluju, sticajem okolnosti prava snežna mećava koja je zadesila Srbiju prošle nedelje savršeno je upotpunila kadrove.

“Vremenski uslovi po kojima smo radili bili su katasrofalni, ali moram da priznam da je baš u toj situaciji profesionalnost pokazana na delu”, prepričava Saša.

“Izgleda da smo prizvali loše vreme…  Sve je teklo prema planiranom, a najtežio deo, ne za mene lično, već za Anu bio je trenutak kada je ona prema scenariju trebalo da izađe na terasu u haljini na bretele! Smrzli smo se od same pomisli na to, a ona je poput vrhunskog profesionalca ponovila scenu nekoliko puta ni jednom se ne požalivši da joj je hladno na -12 stepeni!”, završava Saša, i dodaje da mnogo očekuje od spota i da ni malo ne sumnja u njegov kvalitet.

Spot će doživeti svoju premijeru kroz dve nedelje, naravno sve ovo će biti propraćeno i promocijom u velikom stilu Saše Matića.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>