Muzika

Film

Vesti

najbolji krompir najnovije vesti - strana 15

Paprike u pavlaci! Najbolji recept!

Paprike u pavlaci! Najbolji recept!

Uvek je vreme da se jede ovo povrće! Sveža paprika je na našem tržištu dostupna od proleća do kasne jeseni a zahvaljujući gajenju u plastenicima i čuvanju u hladnjačama, dostupna nam je skoro cele godine. Suva i konzervirana paprika ili prerađevine od paprike dostupne su nam cele godine i tokom pripreme ne gube mnogo od korisnih vitamina i minerala. Paprike u pavlaci! Najbolji recept!

Pročitaj više

Kremasti krompir! Recept po kome ćete sigurno često spremati!

Kremasti krompir! Recept po kome ćete sigurno često spremati!

Svi obožavamo krompir, zar ne?! Krompir je veoma popularan izvor hrane, ali, nažalost, većina ljudi ga jede u obliku masnog pomfirta ili čipsa. Ovako pripremljen krompir, ako se jede prečesto i u velikim količinama, može doprineti raznim zdravstvenim problemima, zato ga spremite na drugačiji način i uživate! Kremasti krompir! Recept po kome ćete sigurno često spremati!

Pročitaj više

Peglana paprika! Najbolji recept!

Peglana paprika! Najbolji recept!

Sada je najaktuelnija crvena paprika, koja je korisna za očuvanje vida i u borbi protiv raznih vrsta infekcija. Podiže imunitet i smanjuje rizik od pojave raka, hrani nervni sistem i popravlja imunitet. Ovo povrće deluje i antidepresivno, otvara apetit, podstiče varenje hrane i pozitivno deluje na rad bubrega i creva. Zbog svega navedenog treba je ostaviti kao zimnicu i koristiti je tokom čitave godine. Peglana paprika! Najbolji recept!

Pročitaj više

>