Region

Svet

Željko Joksimović: Jovana se baš prolepšala otkad smo u braku

Željko Joksimović i Jovana Janković prvi put posle venčanja na Maldivima pojavili su se u javnosti na premijeri filma "Šešir profesora Koste Vujovića" , pevač je za "Alo" ispričao kakve mu je promene doneo bračni život.

Željko Joksimović: Jovana se baš prolepšala otkad smo u braku



"Ništa se specijalno nije promenilo sad kad smo u braku. Srećni smo i zadovoljni. Jovana se baš prolepšala i nekako je srećnija, pričljivija je nego inače. Ne mogu da dođem do reči od nje" - rekao je kroz osmeh Željko i ispričao sve o pripremama za predstojeću Evrovoziju.

"Pesmu za "Evrosong” predstaviću za mesec dana. Želim malo da vidim kako će ostale zemlje da se prikažu. Početkom marta ćemo napraviti prezentaciju i posle toga počeće kampanja" - otkriva Joksimović, koga koji se sa suprugom Jovanom Janković pojavio na premijeri filma "Šešir profesora Koste Vujića“, za koji je komponovao muziku.

"Film sam gledao nekoliko puta u svom studiju. Muziku za „Šešir profesora Koste Vujića“ sam vrlo nadahnuto radio, ali za veoma kratko vreme. Bilo mi je veliko zadovoljstvo. Međutim, usred priprema za „Evrosong“, ispostavilo se da sam ovih dana vrlo opterećen, tako da sad ovo dođe kao intermeco" - kaže pevač i kompozitor, koji nam je otkrio i da još uvek nije video ćerku svoje dobre prijateljice i saradnice Jelene Tomašević.

"Čestitali smo Jeleni i Ivanu (Bosiljčiću). Ivan nas je pozvao dok smo bili na putovanju. Malu Ninu nismo još videli, ovih dana ćemo je obići" - zaključio je Joksimović na kraju razgovora.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>