Region

Svet

Dejan Stanković Kralj: Povlačim se zbog pretnji

Niko ne zna kako je Dejan Stanković Kralj postao VIP ličnost, ali izgleda mu rade i o životu! Nakon što ga je motorista udario i pobegao, i pretnji koje su mu uputili pojedini učesnici Parova, šuška se da je Dejan pobegao iz zemlje zbog straha za sopstveni život.

Dejan Stanković Kralj: Povlačim se zbog pretnji



"Nisam pobegao iz zemlje kako se priča i piše već sam se vratio svakodnevnim obavezama koje imam u inostranstvu. Moram da kažem da posle incidenta kada me je motor namerno oborio i pobegao i dalje dobijam pretnje nepoznatih ljudi. Više mi nije ni bitno da li će neki ljudi mene razumeti ili ne, jer ko nije do sada bolje ni da ne pokušava. Napominjem da meni lično niko ne smeta i da nikoga ne mrzim pa čak ni ljude koji moje šale ne razumeju na pravi način. Za mene je sve to šou biznis."

Očigledno je da je Dejan u problemima, a nema ni podršku: "Jedini od kojih sam dobio poruku podrške putem fejsbuka su kolege Ivan Ivanović, Ognjen Amidžić i Saša Popović i zbog toga im se ovim putem zahvaljujem. Ovo što mi se dogodilo me neće zaustaviti da i dalje radim svoj posao, tako da ćete uskoro moći da gledate novi projekat koji pripremam. Trenutno sam u pregovorima sa Prvom, Pinkom i Hepijem, tako da ćemo se sigurno videti na jednoj od ovih televizija. Do tada se povlačim dok se ne oporavim."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>