Region

Svet

Jovana Janković postala gospođa Joksimović

Voditeljka Jovana Janković i pevač Željko Joksimović sklopili su građanski brak juče na Maldivima, bez prisustva kumova i mnogobrojne rodbine i prijatelja.

Jovana Janković postala gospođa Joksimović



"Jovana i Željko su otputovali na Maldive u sredu. Želeli su da u činu venčanja uživaju samo njih dvoje, pa iz Beograda nisu nikoga poveli, već su na licu mesta našli dva svedoka, a kada se vrate i naprave crkveno venčanje, imaće uredno svoje kumove. Venčani list će prevesti i predati kada dođu u Beograd, tako da će im se to odmah upisati u matični list" - rekao je izvor koji dodaje da će po povratku sa putovanja svadba biti i u Beogradu.

"Kada se budu vratili u Beograd, napraviće veliku žurku. Inače, mladenci su se mesecima spremali za ovaj čin, pa je tako Jovana obukla ekskluzivnu venčanicu koju je kupila u Beogradu. Na ovoj egzotičnoj destinaciji postoji paket venčanja, pa su njih dvoje uplatili ovakav aranžman, i to u jednom od najluksuznijih hotela" - zaključuje izvor i dodaje da je Jovana pored svog prezimena dodala i Željkovo.

Iako Joksimovićev menadžer Bane oBradović nije želeo da potvrdi ove informacija, novopečena mlada se svim obožavaocima uredno zahvalila putem twittera na lepim željama i čestitkama.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>