Region

Svet

Zoran Kesić ogročen na TV "Fox"

Nakon što je odlučio da napusti TV "Fox", voditelja Zorana Kesića sačekala je veoma neprijatna vest. Naime, emisija čiji je on koncept osmislio i bio voditelj, "Fajront republika", emitovaće se i dalje, samo što će Kesića zameniti Žarko Stepanov.

Zoran Kesić ogročen na TV



“Ovo je velika sramota! Još ne mogu da verujem šta mi se dešava. Niko sa mnom nije kontaktirao niti objasnio šta sve ovo znači, za sve sam saznao preko sajta Foksa. Bruka za jednu svetsku televiziju da mi na takav način uzme ono što sam stvorio! Nemam pojma ko je taj novi voditelj, nikada nisam čuo za njega!”, rekao je voditelj.

Kesić je dodao da zbog svih ovih događaja jedva čeka da napusti Srbiju. “Jedva čekam da pobegnem iz ove zemlje u kojoj ne mogu ni svoju ideju da sačuvam. Idem u Pariz, gde sve moram ispočetka jer sam tamo niko i ništa. Priznajem, moja je krivica što nisam zaštitio autorska prava, ali ko se nadao ovome?! Sa Foksa sam otišao zbog drugih stvari, a oni mi ovako vraćaju. Ali, neće ovo da im prođe, nije narod lud. Joj, majko Srbijo, ima li ko ovo da čuje i odreaguje”

“Zovu me ljudi i pitaju me šta se desilo, a ja ne znam šta da im kažem. Ne znam zašto se čude kako živimo u zemlji u kojoj je sve moguće. Ipak, neću izdati poštovaoce svog dela i na neki način ću im se odužiti”, jada se Kesić, dok su na  televiziji "Fox" kratko poručili da će emisija sa novim voditeljem zadržati svoj kvalitet i nastaviti da se emituje u istom terminu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>