Region

Svet

Rade Jorović: Još uvek sam kralj svadbi

Neposredno pred Novu godinu Rade Jorović pevao je na proslavi zlatne svadbe u Diseldorfu na kojoj se kako i sam kaže odlično snašao.

Rade Jorović: Još uvek sam kralj svadbi



"Ne samo da sam im pevao, nego sam bio i u ulozi matičara i odlično sam se snašao. Bilo je oko 100 zvanica i sve je izgledalo kao prava svadba. Ne brinem se za budućnost, ako ne budem pevao venčavaću" - kaže pevač i dodaje da u današnje vreme nema baš mnogo posla:

"Sve zavisi koliko kome treba para. Ja sam skroman, pa sam i zadovoljan. Moglo bi biti više, ali dobro je. I dalje sam kralj svadbi i još ima, hvala bogu, ljudi koji vole da čuju dobru staru narodnu pesmu. Nisam pevač za diskoteke i velike i mračne klubove. Nikad me takvog nisu hteli, a i ja idem linijom manjeg otpora. Idem uvek na sigurno i mislim da se narod u današnje vreme uželeo nekadašnje zabave."

"Trebalo bi da se organizuju manji skupovi, posebno klubovi gde su još uvek folklorne sekcije, za recimo 200-300 ljudi. To su uvek dobre zabave a i solidno se zarađuje. Nisam pevač za diskoteke i velike i mračne klubove. Nikad me takvog nisu hteli i uvek idem linijom manjeg otpora. Idem uvek na sigurno i mislim da se narod u današnje vreme uželeo nekadašnje zabave uz igru i pesme - red igre, red kola, pa uživaj" - zaključio je Jorović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>