Region

Svet

Maja Volk: U 75. godini ću se slikati za Plejboj

Zašto je gola na koricama svoje nove knjige, kako se kuva ručak od pola šargarepe i poslednjeg krastavca i zašto su joj propali brakovi ispričala je Maja Volk.

Maja Volk: U 75. godini ću se slikati za Plejboj



Multimedijalna umetnica Maja Volk objavila je “dvojac”, knjigu recepata pod nazivom “Kotlići su u paklu, u raju nema kuvanja”, i sa druge strane knjige svoju liriku simboličnog naziva “Mrtva žena hoda”. Objašnjavajući zašto je na koricama svoje knjige više svučena nego obučena, Maja je rekla: “Skinula sam se gola ne zbog erotike nego da pokažem kakva je koža kad se jede voće. Moj otac, dr Petar Volk, samo što se nije šlogirao, rekao je: ‘Toliko smo uložili u tebe, zar smo te školovali da se slikaš gola za naslovnu stranu?’ Rekla sam mu: ‘Tata, kada ću ako ne sada? Planiram da se u 75. godini slikam za Plejboj’.”

Poznato je da je Maja nakon operacije raka grla prešla na vegan ishranu, a iskustva sticana tokom deset godina takve ishrane pretočila je u kuvar. “Mene je muž ostavio što sam bila loša kuvarica, da mi je neko rekao da ću se proslaviti sa knjigom recepata rekla bih mu da je potpuni idiot. Ovo nisu standardni recepti, ovo je inspiracija ženama, a nazivi recepata sve govore. Evo jednog: ‘Nemam ništa u kući, a napolju 38 stepeni’, ili ‘Kako se prehraniti sa pola šargarepe i zadnjim krastavcem’, tu je i recept za sok koji se zove ‘Konačno sok koji voli moja Milena’. Mislila je da je od kivija, a bio je od kelja, koji ne voli. Popila je sok i rekla: ‘Mmmm, kako je dobar’.”

Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

maja volk

Povezane vesti:


>