Region

Svet

Beograd dobija novi festival u julu!

U beogradskom klubu "Santo Domingo" u sredu je održana promotivna žurka na kojoj je najavljen novi festival koji će se održati u Beogradu od 1. do 3. jula pod nazivom “Extreme Belgrade Music Festival 2010”. Festival domaće pop-dens muzike organizovaće agencija “Extreme Advertising”, na koncertnom prostoru na ušću Save u Dunav.

Beograd dobija novi festival u julu!



Program trodnevnog festivala trajaće od 18 do 01:30h, svakog dana, a deo učesnika je več poznat i to su: Ivana Selakov, „Amadeus bend”, Maja Nikolić, Ana Nikolić, Anabela, Knez, Ivana Jordan, Goca Tržan, Tijana Dapčević i drugi. DJ celog festivala će biti DJ Munja, dok će voditelji programa raditi u paru i to, Nina Radulović i Aleksandar Ignjatović, Mirka Vasiljević i Filip Pat, Sandra Mitrović i Ivan Ivanović. Osim pomenutih, na festivalu će učestvovati i bivši učesnici "Operacije trijumf" Danijel Popović, Milica Majstorović, Nina Petković, koji su se pojavili na promo žurci, zajedno sa Filipom Patom.

filip pat

U okviru festivala održaće se i revija Suzane Perić, koja je na "Fashion Selectionu 2010” dobila nagradu kao najbolji dizajner u Srbiji.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>