Region

Svet

Indi: Ljubav mog života se ženi

Posle godinu dana medijske pauze koju je napravila, pevačica Indi je prvi put progovorila o svom ljubavnom životu, bratu koga je izgubila pre pet godina i kome će posvetiti pesmu na novom albumu koja će nositi naziv "kad bih mogla ja".

Indi: Ljubav mog života se ženi



"To je jako bolna tema. Izgubila sam ga zbog bolesti, niko nije mogao da mu pomogne. Ne postoje reči kojima bih mogla da opišem tu tugu. Deo mene je otišao zajedno sa njim. Nisam bila sama u tome, tugu sam delila sa najbližima. Moji roditelji su izgubili sina, taj ožiljak i danas nose" - kaže Indi i dodaje da će pesma na njenom novom albumu boiti posvećena bratu.

"Pesma "Kad bih mogla ja" govori o mojim osećanjima i željama nakon njegove smrti. Uradio ju je Nenad Knežević Knez i naći će se na novom albumu koji izlazi uskoro. Generalno, sve pesme su biografske, ali ova nosi posebnu emociju."

Indi je takođe otkrila da joj ljubavni status nije idealan, kao i da se čovek njenog života ženi.

"Već duže vreme sam sama, ali sam ispunjena emocijama prema bivšoj ljubavi. Volim ga još uvek, možda ne onim intenzitetom kao dok smo bili u vezi, ali tu su prijatelji da mi pomognu da prevaziđem i ovo. Dodatno mi je teško jer još uvek komuniciramo, pa nikako taj odnos da zahladni, a moram da potisnem te emocije jer je on našao svoju drugu polovinu s kojom planira da provede život. Bez obzira na sve, jaka sam, izboriću se na dostojanstven način i održati stil domino-dame", poručuje pevačica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

indi

Povezane vesti:


>