Region

Svet

Dino Merlin napunio i zagrebačku Arenu (Foto+Video)

Niko na sinoćnjem koncertu Dina Merlina nije sedeo, prepuna Arena je pevala i plesala dva i po sata, a Dino nije mogao da sakrije oduševljenje publikom koja je ispunila Arenu u Zagrebu.

Dino Merlin napunio i zagrebačku Arenu (Foto+Video)



Dino je koncert počeo uvodom: “Dame i gospodo, dragi posetioci, na programu Arene Zagreb, sledi muzički spektakl “Ispočetka”. Muzika i tekst Dino Merlin, odabrao Đelo Hadžiselimović” - a publika ga je pozdravila ovacijama.



Orilo se  sinoć u Areni “Ispočetka”, ”Deset mlađa”, ”Danas sam OK”, ”Ne zovi me na grijeh”, ”Sarajevo”. Zagrebačka publika priredila je Dinu dobrodošlicu za pamćenje. Fantastična atmosfera u najvećoj dvorani u Hrvatskoj  bila je najlepši mogući završetak koncertne turneje “Ispočetka” koju je videlo više od 500 hiljada ljudi.

Dino Merlin Arena Zagreb

Dino je posle koncerta izjavio: “Zagrebački koncert je kruna ove turneje. Prekrasan koncert i zahvaljujem fantastičnoj publici. Pravi spektakl. Neverovatna je hemija koja je vladala u dvorani i koja mi je dala dodatnu energiju, zaista sam uživao. Emocije su se “mogle seći u vazduhu”, hvala Vam još jednom dragi ljudi.”

Dino Merlin Arena Zagreb

Dino je još jednom dokazao koliko ga vole sve generacije i zašto je i posle 27 godina karijere još uvek na vrhu: odličan bend, pesme uz koje odrastaju generacije, vrhunska produkcija a najviše harizma i glas Dina Merlina. Publika to oseća i zajedno sa Dinom uživa u svakom njegovom nastupu. Baš tako je bilo na zagrebačkom koncertu, nakon dva bisa i dva i po sata spektakla, zadovoljna publika napustila je zagrebačku Arenu.

Dino Merlin Arena Zagreb

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>