Region

Svet

Milena Ćeranić se razgolitila za Maksim (Foto)

Pevačica Milena Ćeranić razgolitila se za novi dvobroj magazina "Maksim". Pozirajući u uskoj haljinici i korsetu Milena je naglasila sve svoje atribute, ali je u intervjuu za pomenuti magazin otkrila i da je zaljubljena.

Milena Ćeranić se razgolitila za Maksim (Foto)



"Zaljubljena sam, ali pošto se čovek na greškama uči, i uzimajući u obzir moju prethodnu vezu koja je bila prilično javna i eksponirana, odlučila sam da sve držim u tajnosti onoliko koliko je moguće" - izjavila je Milena Ćeranić.



Iako je zbog učestvovanja u rijalitiju "Farma" izbačena iz matične kuće "Grand", Milena kaže da bi se ponovo prijavila da učestvuje u nekoj takvoj vrsti šou-a.

"Nikad ne reci nikad i ne bih to radila zbog para, ali ako budem raspoložena... Nepredvidiva sam i svašta može da se desi. Osim toga, vrlo često sam i bezobrazna, ali za to treba da postoji i druga osoba koja treba da me izazove. Kada osetim nepoštovanje, bezobrazluk se javlja. A pošto sam u horoskopu Ovan/Lav, ja sam i tvrdoglava, ponosna i uporna" - izjavila je Milena i dodala da će se njen prvi solo album pojaviti u aprilu u prodaji.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>