Region

Svet

Šaban Šaulić: Karijeru sam počeo kao imitator

Pošto je u svojoj četrdeset godina dugoj karijeri dobio mnoga priznanja i krunisao je sa dva velika koncerta u Beogradu, pevač Šaban Šaulić kaže da bi se sada najradije povukao sa estrade.

Šaban Šaulić: Karijeru sam počeo kao imitator



"Iskreno, ja sam čudan čovek. Čudak sam koji voli mir i tišinu. Posle četiri decenije cike i vriske, ja bih samo da se osamim. U suštini, mene više ništa ne interesuje, sem da svi budemo dobro i zdravo. Ja sam jedan od najmirnijih i najtiših ljudi na estradi. Nikad nisam imao velike želje, naprotiv, uvek sam bio skroman. Eto, sada, jedino što želim jeste novi čamac, malo veći u odnosu na ove čamčiće koje imam. Treba mi neki veći, lepši, plastični, s kabinom, da mi ne smeta kiša" - izjavio je Šaban i dodao:

"Nisam ni sanjao šta me sve čeka. Da sam znao, verovatno se kao osmogodišnji klinac ne bih prijavio na muzičko takmičenje u jednom selu kraj Šapca. Pevale su se po dve pesme, ja sam dobio dve nagrade i tako započeo svoje muzičko putovanje. Bila je to odlična injekcija za klinca. Već sa 15 godina sam fenomenalno imitirao mnoge pevače. Prvo Esmu Redžepovu i uspevao sam da izvučem boju glasa koja je bila identična njenom. Onda sam poskidao i ostale tada aktuelne pevače: Safeta Isovića, Nedeljka Bilkića, Boru Spužića Kvaku, Tozovca, Cuneta. Mogao sam glas da transformišem kako hoću. Imitirao sam sve redom dok me Buca Jovanović nije naučio da budem samo svoj i da je to jedini način da osvojim publiku" - zaključio je pevač.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>