Region

Svet

Aleksandra Dabić Prvi glas Srbije: Ukoliko ne pobedim, blagu prednost dajem Neveni (Foto+Video)

Muzički šou Prvi glas Srbije ulazi u završnicu, a u super finalu ostalo je još četiri kandidata. Među njima se nalazi i Aleksandra Dabić, devojka koja je žiri, gledaoce pored malih ekrana i publiku u studiju oduševila svojim vokalnim sposobnostima, ali i sjajnim transformacijama na sceni.

Aleksandra Dabić Prvi glas Srbije: Ukoliko ne pobedim, blagu prednost dajem Neveni (Foto+Video)



U intervjuu za portal Svet Plus, Aleksandra nam je otkrila kako se sada oseća kada je ušla u Top 4, da li ima svog favorita, šta misli o žiriju i kako će proslaviti pobedu ukoliko pobedi u ovom takmičenju.



Na pitanje, da li je verovala da će se od 5.000 kandidata koliko se prijavilo za Prvi glas Srbije, baš ona naći među četiri najbolja, kaže:

Prvi glas Srbije: Ispao Filip Mitrović (Video)
"Nisam razmišljala toliko o plasmanu, već o tome da ostavim dobar utisak na žiri, a kasnije kad sam ušla u top 10 i na publiku. Posle duela sa Anom sam verovala da ću ući u top 4, jer sam prošla dva puta kroz duele koji su me ojačali i mnogi kažu da sam u tim duelima pokazala hrabrost i volju da idem dalje" - kaže Aleksandra i dodaje da sada nema tremu kad izađe na scenu:



"Treme sad najmanje ima, jer smo se navikli na scenu i znamo šta treba da radimo, najvažnije je da budemo opušteni i skoncentrisani na pesmu i koreografiju".

Što se tiče kandidata koji su napustili takmičenje, Aleksandra kaže da je najviše bila iznenađena prošlonedeljnim izbacivanjem Filipa Mitrovića, kao i kada je Ana Perišić ušla u duel:

"Iznenadilo me je kada se Ana Perišić našla u duelu i Filipovo ispadanje, ali to svakako ne mora biti merilo uspeha u našem daljem radu jer je važno da nastavimio da se bavimo pevanjem i da se usavršavamo da bismo bili što bolji".

Ukoliko ne pobedi, Aleksandra će blagu prednost dati Neveni Đorđević, jer pored toga što su se zbližile tokom takmičenja i što je Nevena kvalitetan pevač, ipak bi u tom slučaju ostala kao jedina devojka:

"Iskreno, ne znam za koga da se odlučim ako ne pobedim, jer su svi veoma dobri, ali biću malo pristrasna pa ću dati glas Neveni jer smo zajedno u sobi u kući i jedina je curica u grupi,a i odlično peva".



Aleksandra kaže da joj podrška dečka Jovana mnogo znači i da nema tremu kada ga ugleda u publici: "Nemam tremu, jedva čekam da ga vidim jer mi njegova energija pruža veliku podršku".

Iako umeju dobro da ih iskritikuju, saveti tročlanog žirija mnogo joj pomažu: "Mnogo mi znače njihovi saveti i kritike. Nemam ni jednu zamerku, zbog njihovih saveta sam i napredovala".
 
Tokom takmičenja pokazala je da odlično peva, ali ono što nismo znali je da ume odlično i da se transformiše, pa smo je upitali da li će nas i ove subote iznenaditi avojim izgledom na sceni:  "Iznenadiću vas kao i uvek pozitivno, ja uživam u tim transformacijama".

Ukoliko pobedi, svoj veliki uspeh proslaviće sa porodicom i najbližim prijateljima:  "Ukoliko pobedim, proslaviću sa porodicom, svojim društvom i kolegama iz Prvog glasa u nekom restoranu, uz muziku do zore"- rekla je Aleksandra Dabić.



J.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>