Region

Svet

Dino Merlin se umalo rasplakao u emisiji (Video)

Dino Merlin je otpevao brojne sentimentalne pesme i uspeo je da rasplače mnoge ljude, ali ni on sam nije imun na emocije. Nedavno ga je potresla teška životna priča jedne Marije a suze je jedva suzdržao…

Dino Merlin se umalo rasplakao u emisiji (Video)



Mnogi su zaplakali na koncertima koje Dino održao u Beogradskoj areni, a poznati kantautor pokazao je svoje emocije gostujući u jednoj radijskoj emisiji. Dino Merlin poslušao je priču o samohranoj majci petoro dece koju su održale njegove pesme i tada je drhtavim glasom podelio svoje najintimnije tajne:

"Ova priča me je zaista dirnula jer je to i moja životna priča. Kada sma imao sedam godina, moji roditelji su se rastali a sestra i ja smo ostali sami sa majkom koja nas je odgajala. Voleo bih da upoznam tu slušateljku Mariju".

Vrata studija su se otvorila a Marija je ušetala u studio i zagrlila pevača. Nekoliko sekundi trebalo je Merlinu da nastavi sa pričom jer je bio na ivici suza i takvo iznenađenje nije očekivao. Međutim, tu nije bio kraj: organizatori su doveli i Ivanu Banfić koja nikad bolje nije izgledala i Nena Belana sa kojim se sarajevski pevač tek sada upoznao.



Izvor: Vesti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>