Region

Svet

Braja razočarao Olju karleušu

Pevačica Olja Karleuša razočarana je u Dragana Brajovića Braju, jer joj nije napisao nijedan hit! Ona mu je dobrano platila da se na njenom drugom album "Ljubavna terapija" potpiše kao autor pesama, ali na kraju nije dobila ono što je želela i za šta je iskeširala silne novce.

Braja razočarao Olju karleušu



Gostujući u emisiji "Bez maske" na televiziji BN, Olja je burno reagovala na konstataciju voditelja Siniše Medića da su Braja i Marina Tucaković  naši najskuplji tekstopisci, jer su u svojoj karijeri imali fantastične numere.

"To nije uopšte pravilo! Eto, vidiš, meni je Braja pisao četiri pesme i nijedan hit“, brecnula se Olja. Šta se zaista desilo između nje i Brajovića pre pet godina, kada je pomenuti album nastajao, i koliko je platila za to razočarenje? "To što se nijedna pesma koju je napisao Braja nije izdvojila smatram isključivo njegovim minusom! Verovatno je tada meni pisao šablonski iako je imao mogućnost da napravi hit“, naglasila je folkerka za "Kurir“, ali nije želela da otkrije koliki je novac bio u pitanju.

A šta veli Braja na sve ovo? Odmara se u Egiptu i ne bere brigu: "Nemam komentar i ne mislim ništa o tome“, bilo je sve od njega.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>